/var

En de beurs...

...zij crashte verder...Naar aloude Belgische traditie, zal het ook hier weer de kleine belegger zijn die zijn geld kwijt is, alleen mag de belastingbetaler dit keer ook mee betalen. Gelukkig hebben wij bakstenen gekocht, daar kan je nog altijd in wonen als de prijs daalt.

Autoruit stuk... ?

Na ongeveer één jaar rondrijden en parkeren in Brussel werd het vermoedelijk onvermijdelijk: vandaag werd een ruit van onze auto ingeslagen.

Op een straatje met veel passage op de Heizel op zondagnamiddag bij klaarlichte dag dan nog. Je moet maar lef hebben... Gelukkig lag er zoals gewoonlijk niks in de auto en blijft de schade beperkt tot de ruit zelf.

Zimbra groupware

De afgelopen dagen Zimbra wat uitgetest en dat valt verbazend goed mee. Behoorlijk uitgebreide groupware functionaliteit met een heel nette user- en beheersinterface. Lijkt me een in de gaten te houden concurrent voor Novell Groupwise op het vlak van Linux Groupware. Eens onderzoeken of het ook stabieler is als Groupwise eens het in productie staat. ;-)

Reisverslagje Kroatië

De afgelopen twee weken zijn we door Kroatië getrokken met de auto. Via een kleine nachtelijke tussenstop in Rennweg (Oostenrijk) over Lublijana en zo door het binnenland naar Trogir (Dalmatië). In Trogir verbleven we 6 dagen bij Luka Millat en zijn familie, waar we een nooit gezien gastvrijheid zagen. Ik heb de man dan ook prompt beloofd dat ik wat reclame voor hem zou maken in België voor zijn Trogir apartments, een aanrader!