Dienstverlening van De Post

Balans van De Post dit jaar (so far):

  • - 1 aangetekende brief waarvan geen melding gemaakt is en die terug naar afzender ging
  • - X dagen geen post wegens stakingen
  • - 1 Belgacom factuur die nooit toegekomen is - toevallig zo rond die stakingsperiode... (herinneringskosten gelukkig kunnen laten annuleren na telefoontje)
  • - 1 pakje dat beschikbaar ging zijn in het postkantoor vanaf tijdstip x, maar niet kon terug gevonden worden. Ze gingen bellen als het er was, een week later niks gehoord en maar terug gegaan: toch nog toegekomen.
  • - 1 BTW-aangifte die verstuurd is en nooit bij de BTW is toegekomen. (€50 boete wegens "laattijdig indienen" nu - valt nog te bezien of dat zal kunnen geannuleerd worden na uitleg)
  • - 1 aangetekende brief waarvan ik van de afzender weet dat hij al meer dan anderhalve week vertrokken is, maar nog niks van gehoord heb.

Misschien zouden ze er bij de Post beter zorgen dat hun basisdienstverlening werkt en wat minder bank spelen. Zou als bijkomend voordeel hebben dat je geen uur moet wachten als je eens iets aan het loket moet doen.

Ah, lukte het om de herinneringskosten van BGC te laten annuleren? Bij Telenet (twee maal, want 2 facturen niet gehad!) ging het niet. "Meneer, u moet uw facturen maar met domiciliëring laten betalen, dan hebt ge dat niet voor", was wat ik kreeg.

ps: niet op barcamp vandaag?

Belgacom de kosten laten annuleren is gelukt, ja. Bij Telenet lukt dat trouwens ook, maar vermoedelijk geen twee keer na elkaar.

Wat Barcamp betreft: was van plan om te komen, maar voelde me deze ochtend niet al te schitterend en had nog teveel werk voor de namiddag. Wat dat eerste punt betreft is er mogelijk enig verband met het feit dat we gisterenavond met een aantal VRT collega's nog op stap geweest zijn. ;-)

wannes (not verified)

Mon, 03/12/2007 - 10:35

Werkt dit bij iemand?

Als ik mijn aangetekend verzonden brief ingeef krijg ik "geen informatie beschikbaar".

Bij details staat er dan het hilarische: "Ook al zijn er momenteel geen computergegevens beschikbaar, u kunt er steeds van op aan dat De Post de verwerking van alle afgegeven zendingen garandeert."

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Filtered HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.