Te huur!

Op 30 november verlaat ik VRT en begin mijn eigen bedrijf, gespecialiseerd in Linux en Open Source Internet oplossingen. De administratie en voorbereidingen beginnen stilaan in orde te komen, volgens de kruispuntbank besta ik al! :-)

Warp.be BVBA : BTW BE 0893.589.239

Luc,

Proficiat met je nieuwe firma.

Ik denk dat het voor een start-up (die normaal gezien nog weinig credibiliteit heeft op zijn eigen brand), nuttig is om de naam van de founder(s) expliciet te vermelden op de "About" pages (http://warp.be/about-warp-be). Een who-is-who is daar wel nuttig, anders is het voor een professionele klant wel heel vreemd om naar een gsm nummer te bellen, maar niet te weten met wie hij zal spreken. Een stukje historiek van je eigen ervaringen, geeft daar al een eerste aanzet naar aanvoelen waar je goed in bent en waarom die klant je zou moeten bellen. Gewoon zeggen dat je goed bent in Linux en Open Source, dat kan iedereen zeggen. Zeggen dat je zoveel jaar servers hebt gemanaged of Drupal development hebt gedaan of ... in een professionele omgeving is al wat anders.

De les van Gitomer: "verkoop eerst jezelf, dan je bedrijf en dan je product".

Maak ook eens een LinkedIn profiel. Het zal je helpen professionele contacten te vinden en gevonden te worden. Bij Mind heb ik verschillende opdrachten binnengehaald die ik volledig kan toeschrijven op het LinkedIn netwerk waar de klant ons via die weg heeft gevonden of ik de klant via die weg heb gevonden.

Succes !

Peter

Peter, bedankt voor de suggesties, ik ga het zeker nog verder bekijken. De site is zeker niet "af" (dateert nog uit de tijd dat ik in bijberoep begon ook), ik zie het eerder als een begin. Op dit moment vind ik het belangrijk dat er al iets is, maar dat moet nog groeien.

Maar over één ding ben ik het alvast roerend me je eens, je "netwerk" is volgens mij zonder enige twijfel de beste manier om jezelf te verkopen.

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Filtered HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.