Spoorstaking

Met enig meewarrig hoofdgeschud kijk ik naar alle artikels en polls over de treinstaking. Het land gaat morgen lam liggen en er is niks aan te doen als we de media mogen geloven. De oplossing is nochtans simpel: verlaat uw lintbebouwing en ga in de stad, dichter bij uw werk, wonen.

Al eens gezien wat een huis in de stad kost? Ikzelf werk rond het debroux viaduct, heb al eens wat immo-sites bekeken, maar voor de prijzen die ze vragen voor een schamel appartementje sta ik toch nog liever iedere dag wat in de file als daar mijn geld aan te spenderen ... (750 eur per maand betalen als alleenstaande is toch wat teveel vind ik persoonlijk) maar mij hoor je dan ook niet zo erg klagen over de files, zeer flexibele uren maken dat ik pas vertrek wanneer de meeste files aan het oplossen zijn ... (hoewel het morgen wel weer een grote ramp zal zijn)

Verlaat uw werk, en ga dichter bij uw woning werken.

Vlaanderen is een stad.

Waar er hier echt eens werk van gemaakt moet worden is een goeie investering in het openbaar vervoer en zo veel mogelijk auto's uit de steden weghalen.

Ik vrees dat deze actie hen weer geen goed gaat doen met betrekking de mening en support van de publieke opinie. Je moet het maar eens lezen op spoorstaking.be ..........

Een beetje simplistisch als oplossing, niet?

Ik woon op een plaats waar je eerst een half uur moet fietsen om aan een (redelijk) station te raken. Alternatief is een belbus.

Van thuis uit werken lijkt me dan duurzamer. Als het mag van je baas natuurlijk.

Laat me raden, je bent Antwerpenaar en woont in de navel van het universum? Of iemand die in Brussel woont en doet alsof ie de wereld kent?

zielig

Ik ben eigenlijk afkomstig uit de provincie Antwerpen en later in Brussel gaan wonen (dat moet voor u zowat het toppunt van alle kwaad zijn aan uw reactie te zien). Mijn punt was eigenlijk vooral naar mensen zoals u gericht. Zij die graag in een fermetteke in één of ander gat gaan wonen, dan lang met de auto naar hun werk onderweg zijn en maar klagen dat ze in de file staan (terwijl ze de lucht in mijn omgeving vervuilen). Ik ben dus blij dat u zich aangesproken voelt en ietwat geïrriteerd bent. Vooral niks relativeren hoor, laat uw maar eens goed gaan. :-)

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Filtered HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.