Belgacom: "Niet prioritair"

Deze middag op een stand van Belgacom (op een beurs) gaan klagen over de lange wachttijd op een hersteller voor ons ADSL probleem. Mijnheer wou direct bellen om een technieker te sturen, maar vraagt bij welke ISP we klant zijn. "Evonet". "Haja, dat is niet prioritair he." Geen telefoontje dus.
We worden dus enerzijds verplicht om 6.5 euro per maand aan Belgacom te geven voor een telefoonlijn die we niet gebruiken, maar als ze onze lijn moeten fixen zijn we ineens geen volwaardige klanten.
BEDANKT BELGACOM!

Dat wordt een mooie om door te sturen naar het BIPT en de ombudsman telecom en het BIPT.
Tijd voor een onafhankelijke netbeheerder voor het telefoonnet?!

yves (not verified)

Thu, 20/07/2006 - 16:34

Dit is pure zever, wanneer je adslproblemen hebt via alternatieve operator, MAG belgacom dit zelfs niet nakijken.

Dus is het enkel mogelijk je eigen operator te contacteren en hem zeggen dat de datalijn niet optimaal is. Deze mensen sturen dan een gehuurde technieker. Of wil je misschien dat belgacom dit allemaal gratis komt herstellen voor Evonet?
Daarbij, mocht de storing effectief aan de lijn liggen dan is t mogelijk zelf naar de storingsdienst te bellen: 080022700. DAAR betaalt u idd die 6,5 euro voor.

Ha, de marketing jongens van Belgacom zijn toegekomen. Welkom!

Toch even slecht nieuws melden: die lijn is down gegaan nadat Belgacom hier in het gebouw een nieuwe kast heeft gezet. (16 aansluitingen, in de kelder) Eerst was er niks mis, dat heeft meerdere dagen geduurd en dan was het plots terug ok, na een interventie van Belgacom. En dat terwijl Belgacom de dagen daarvoor vol gehouden had dat er absoluut niks mis was met mijn lijn. (ha nee, tot in de kelder zal er wel ADSL geweest zijn, maar vermoedelijk ergens op de lijn van een buur zeker...)

JanC (not verified)

Thu, 20/07/2006 - 17:06

78 euro per jaar alleen maar om storingen te verhelpen, dat wil zeggen dat er gemiddeld per klant meerdere manuren aan problemen verwacht worden? :-P

Add new comment

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Filtered HTML

  • Lines and paragraphs break automatically.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.