Smartphone

Smartphone: vervolg (en slot)

Na enkele weken gebruik is de conclusie duidelijk: zo een Windows mobile telefoon is goed voor alles, behalve om mee te bellen. Basic functionaliteiten zoals in een normale GSM ontbreken of zitten veel te ver weg gestoken. Je kan het ding nauwelijks besturen zonder een stylus, wat vreselijk onhandig om snel te bellen, zeker als je aan het rondlopen bent. Wat dan nog helemaal een ramp is: het spul crasht met een "out of memory" error als je de GPS gebruikt en tegelijk opgebeld wordt. (natuurlijk net op het moment dat je in een wirwar van kleine straatjes zit!)

En je kan er ook mee bellen...

Sinds begin juni ligt hier een smartphone, je weet wel, zo een GSM die iedereen tegenwoordig wil om wat mee uit te pakken. Wifi, camera, GPS, al het moois zit er op. Eigenlijk had ik hem gekocht omdat ik een GPS wou en het prijsverschil dan ook niet meer zo dramatisch was.

Tot nu toe was het er nog niet van gekomen om hem ook effectief als GSM te gebruiken, maar aangezien ik nu toch een nieuwe GSM nodig had, heb ik het maar eens geprobeerd.